Juni

Ga jij het liefst op vakantie voordat de echte zomer begint, zodat je de drukte en hitte voor bent? Boek dan een vakantiehuis bij Watervilla’s in juni! Tijdens deze maand is het heerlijk vertoeven bij ons aan de Friese Meren.

Of je nu één of twee weken weg wil, of er gewoon een weekendje tussenuit wil, bij Vakantieresort Watervilla’s in Friesland zit je altijd goed. Onze villa’s liggen aan het mooie Tjeukemeer. Hier komt juni pas echt goed tot haar recht! Geniet van de blauwe lucht, tjilpende vogels en het zonnetje terwijl je met je bootje op het water dobbert of op je ruime terras zit te ontspannen. En ben je toe aan een dagje binnen zitten? Geen probleem! Onze luxe villa’s zijn van alle gemakken voorzien, en beschikken over bijvoorbeeld een Finse sauna, een sunshower of een jacuzzi. Zo zorgen we er voor dat al onze gasten een zorgeloze vakantie tegemoet gaan!

Maak van de maand juni gebruik om tot rust te komen aan het Friese Tjeukemeer! Ben jij toe aan een ontspannen vakantie? Bekijk dan hieronder onze beschikbare villa’s!

Beschikbare villa’s in juni

Bekijk meer >
De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal