Coronavirus

Informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 19-01-2020 | 14:30 uur

Watervilla's Friese Meren volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD strikt op.

De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het  Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Watervilla's Friese Meren is geopend Watervilla's Friese Meren is een ruim opgezet vakantiepark en de vakantievilla’s beschikken over een ruime leefruimte en tuin waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting, heeft iedereen nog meer dan voldoende eigen ruimte en is de ruimte tot andere personen of het vormen van groepen personen niet aan de orde. Wij adviseren u de richtlijnen van het RIVM te volgen en alleen met uw eigen gezin in een Watervilla te verblijven. Heeft u vragen of opmerkingen over uw reservering, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl

Informatie over contact met watervilla's.nl

We hebben een enorme stroom aan mail- en telefoonverkeer van gasten.
Dit alles maakt dat onze medewerkers niet direct overal op kunnen reageren.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen:

  • Heeft u een vraag over uw boeking tussen nu en 9 februari dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl. Telefonisch zijn wij door de drukte moeilijk bereikbaar, mocht u toch telefonisch contact willen (maandag en vrijdag tussen 10.00-11.30 en van 12.30-17.00, dinsdag tot en met donderdag van 10.00-13.00), houdt u dan rekening met een langere wachtrij dan dat u van ons gewend bent.
  • Heeft u een vraag welke betrekking heeft op een boeking ná 9 februari, dan willen wij u vriendelijk verzoeken onze website in de gaten te houden. Zodra er meer duidelijkheid is over ons beleid zullen we dit delen op onze website. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl.

We hopen dat u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden.

Over een verblijf in een watervilla

De villa's van watervillas.nl staan op een ruim opgezet vakantiepark en de villa's beschikken over een ruime leefruimte en tuin waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting, heeft iedereen nog meer dan voldoende eigen ruimte en is de ruimte tot andere personen of het vormen van groepen personen niet aan de orde.

Mocht de situatie wijzigen, dan zullen we een nieuwe update plaatsen.

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groet,

Het team van Fijn op Vakantie

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal