Coronavirus

Informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 04-05-2021 | 11:15 uur

Watervilla's Friese Meren volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD strikt op.

De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het  Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Watervilla's Friese Meren is geopend Watervilla's Friese Meren is een ruim opgezet vakantiepark en de vakantievilla’s beschikken over een ruime leefruimte en tuin waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting, heeft iedereen nog meer dan voldoende eigen ruimte en is de ruimte tot andere personen of het vormen van groepen personen niet aan de orde. Wij adviseren u de richtlijnen van het RIVM te volgen en alleen met uw eigen gezin in een Watervilla te verblijven. Heeft u vragen of opmerkingen over uw reservering, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl

Informatie over contact met watervilla's.nl

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen:

  • Heeft u een vraag over uw boeking dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl, mocht u telefonisch contact willen dan kan dit: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Wilt u uw reserveringsnummer, aankomstdatum, naam van de woning en huisnummer vermelden in uw mail of bij de hand houden bij telefonisch contact.

We hopen dat u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden.

Uw reservering kosteloos annuleren i.v.m. Covid-19

Het is enkel mogelijk uw reservering kosteloos te annuleren indien:
>U voor 15 maart 2020 een reservering bij ons heeft gemaakt.

Wilt u uw reservering annuleren i.v.m. Covid-19?

Indien u niet in aanmerking komt voor bovenstaande maar toch uw boeking wenst te annuleren, dan geven wij u de mogelijkheid om uw reservering één maal te verplaatsen binnen 2021, deze wijziging dient u uiterlijk 28 dagen voor aankomst aan te geven. Indien er geen nieuwe reservering voor die periode wordt gemaakt, dan vervalt de reservering en zijn de bijbehorende annuleringskosten voor u of kunt u alsnog beslissen toch zelf van de reservering gebruik te maken (eventueel in een andere groepssamenstelling). Wij rekenen hiervoor € 35,- wijzigingskosten.

Over een verblijf in een watervilla

De villa's van watervillas.nl staan op een ruim opgezet vakantiepark en de villa's beschikken over een ruime leefruimte en tuin waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting, heeft iedereen nog meer dan voldoende eigen ruimte en is de ruimte tot andere personen of het vormen van groepen personen niet aan de orde.

Mocht de situatie wijzigen, dan zullen we een nieuwe update plaatsen.

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groet,

Het team van Watervilla's

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal