Coronavirus

Informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 25-11-2021 | 11:15 uur

U bent van harte welkom! Veilig op vakantie in eigen land met uw gezin kan bij Watervilla's Friese Meren. Watervilla's Friese Meren volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD strikt op. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het  Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Watervilla's Friese Meren is geopend!

Watervilla's Friese Meren is een ruim opgezet vakantiepark en de vakantievilla’s beschikken over een ruime leefruimte en tuin waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting, heeft iedereen nog meer dan voldoende eigen ruimte en is de ruimte tot andere personen of het vormen van groepen personen niet aan de orde. Wij adviseren u de richtlijnen van het RIVM te volgen en alleen met uw eigen gezin in een Watervilla te verblijven. Heeft u vragen of opmerkingen over uw reservering, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: service@fijnopvakantie.nl.

Het team van Watervilla's Friese Meren heeft extra maatregelen getroffen zodat u kunt blijven genieten van een verblijf aan het water. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Er wordt extra aandacht besteed aan het reinigen van handcontactpunten in de villa's. Dit betekent dat deurklinken, handvatten, lichtknopjes etc. extra gereinigd worden. 

Watervilla's Friese Meren stelt de veiligheid en gezondheid van haar gasten en medewerkers voorop. De maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld, maar ook adviezen worden opgevolgd om op deze manier de risico's van verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk uit te sluiten.

Aankomst en vertrek

  • Wanneer u komt in- of uitchecken, willen wij u vragen met maximaal 1 persoon de receptie te betreden. Wanneer er al 1 gast bij de balie staat, willen wij u vragen buiten op gepaste afstand te wachten tot u naar binnen kan.
  • Als de receptie gesloten is, vindt u de instructies op de deur. Tijdens kantoortijden zijn wij tevens telefonisch bereikbaar.
  • Wanneer u de villa verlaat, willen wij u vragen al het gebruikte bedlinnen in een kussensloop onder de trap te plaatsen.

Informatie over contact met watervilla's.nl

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen we u het volgende vragen:

  • Heeft u een vraag over uw boeking dan kunt u uw vraag mailen naar service@fijnopvakantie.nl, mocht u telefonisch contact willen dan kan dit: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur.
  • Wilt u uw reserveringsnummer, aankomstdatum, naam van de woning en huisnummer vermelden in uw mail of bij de hand houden bij telefonisch contact.

Reservering annuleren i.v.m. Covid-19

Denkt u erover om uw reservering te annuleren in verband met Covid-19? Annuleren gaat tegen de normale annuleringsvoorwaarden. Al onze vakantievilla's zijn op dit moment normaal geopend. De vakantiehuizen zijn allemaal vrijstaand, gelegen zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar.

Graag willen wij u vragen om de volgende contactgegevens op voorhand aan ons te verstrekken:

  • Naam 
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Mobiel telefoonnummer

Wij kunnen u dan zo nodig direct informeren over zaken welke relevant zijn tijdens uw verblijf. Heeft u vragen of opmerkingen over uw reservering, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen via service@fijnopvakantie.nl.

 

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Watervilla's

De zekerheid van: