Waarom vissen zo fijn is

We zijn drukker dan ooit tegenwoordig. Dagelijks een volle agenda op het werk en in de vrije tijd zorgen we er graag voor dat we genieten met vrienden en familie. Natuurlijk willen we dat binnen het gezin alles op rolletjes loopt. Tussen het wegbrengen van de kids naar de sportclub, het doen van boodschappen en het opruimen van het huis hebben ook een goed gesprek met onze partner. 

En oh ja, we blijven natuurlijk ook bij met het posten op onze social media accounts zodat ieder kan meegenieten met alles waar we in het dagelijks leven zo druk mee zijn. 

Best logisch dat vissen steeds populairder wordt!

Vissen is fijn voor iedereen

Ons land kent maar liefst 2 miljoen vissers. Veel van deze vissers vissen dan misschien maar 1 tot 4 keer per jaar, volgens onderzoek vissen we bij elkaar meer dan 100 miljoen uur. Vissen is daarmee een van de meest populaire sporten in ons land. 

Wij snappen best waarom en zetten de vijf belangrijkste redenen voor de populariteit van vissen op een rij

Vijf redenen waarom vissen zo heerlijk is

1 Stilte is genieten.
Vissen doet u het liefst voor dag en dauw, wanneer anderen nog slapen en de zon nog nauwelijks op is. In deze oase van rust komt u echt tot zichzelf. 

2 Niemand valt je lastig.
Als u vist creëert u een moment waarop niemand u lastig valt. Niet-vissers begrijpen niets van uw plezier en zullen u met rust laten. Nu nog de Smartphone uit en niemand valt u lastig!

3 Vissen is voor romantici.
De schoonheid van het vissen begrijpen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Vissen is voor romantici die weg zwijmelen bij de mist die over het water hangt en de eerste geluiden van de wakker wordende vogels. 

4 Vissen is voor filosofen.
Tijdens het vissen heeft u echt even tijd om over alles en niks te filosoferen. U maakt uw hoofd helemaal leeg en hoeft u niet druk te maken over problemen op het werk of waar dan ook. Vissers zijn wijze mensen die in staat zijn goed na te denken. 

5 Vissen is voor echte mannen.
Vissen is jagen. De oerman ving zijn eigen eten en door te vissen. Dat doet u ook. Alleen al het aan de haak slaan van de vis geeft het gevoel dat u voor uw familie zorgt. U hoeft die vis echt niet op te eten. Vissen maakt de man in u wakker. Een vis vangen voelt aan alsof Robin van Persie de bal erin kopt tegen Spanje.

Vissen vanaf uw eigen steiger

De meest ultieme vorm van vissen is misschien wel vissen vanaf uw eigen steiger. Bij onze Watervilla’s kan dat. Alle villa’s hebben een eigen steiger aan het water. Zittend op een prima terrasstoel, koffie en een koud drankje bij de hand en dan genieten van het uitzicht over het rustige water terwijl u af een toe een visje naar boven hengelt…. heeft u al geboekt

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal