Vakantievilla aan het water in Friesland huren

Categorieën:ActiviteitenNatuur

Heeft u zin in een (zomer)vakantie vol waterpret, ontspanning en belevenis vanuit een luxe vakantiehuis? Dan zijn we blij dat u de site van Watervilla’s Friese meren heeft gevonden! De ruime en luxe ingerichte watervilla's liggen op een unieke locatie in Delfstrahuizen. U viert hier vakantie in een waterrijk gebied nabij het Tjeukemeer. De onder architectuur gebouwde, rietgedekte villa's staan op ruime kavels en hebben allemaal een eigen vlondersteiger aan het water.

Friesland waterland

Friesland is een paradijs voor watersport liefhebbers. In Europa vindt u nergens zo’n uitgebreid netwerk van meren, sloten, grachten, rivieren en kanalen. Niet vreemd dat het internationaal erkend wordt door de Lonely Planet als een van de top drie bestemmingen van 2018. Jaarlijks reizen tienduizenden bezoekers af naar het Friese grondgebied om te genieten van de 35 betoverende meren, de pittoreske strandjes en de eindeloze mogelijkheden om langs het water te wandelen en te fietsen.

Voordelen van een villa aan het water

Overweegt u een vakantie in een van onze luxe villa’s aan het water. U heeft groot gelijk. We zetten de drie grootste voordelen van een vakantie aan het water voor u op een rij

1. Gemoedrust
Heerlijke mijmeren en wegdromen vanaf uw eigen steiger terwijl u uitkijkt over het water. Dé manier om heerlijk tot rust te komen. De villa’s zijn zo gelegen dat privacy en uitzicht gegarandeerd zijn

2. Genieten op het water
Neem uw eigen boot mee of huur er een bij de lokale expert de Turfskip. Heerlijk toch om ieder moment dat u zin heeft even lekker te genieten in een bootje op het water? Vanaf het park zijn prima verbindingen naar het Friese merengebied

3. Verkoeling
Een frisse duik aan het begin van de dag of lekker poedelen in het water op het warmste moment van de dag. Zwemmen vanaf uw eigen steiger is een luxe die u zeker zult missen als u weer thuis bent!

Ziet u zichzelf al genieten in een van onze watervilla’s?
Op onze site vindt u een uitgebreid assortiment en kiest u uit verschillende luxe villa’s aan het water. Stuk voor stuk luxe huizen, met veel ruimte en bijzondere extra’s zoals een eigen sauna, stoomcabine, jacuzzi of sunshower.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Zeker doen bij de Friese Meren

Categorieën:ActiviteitenCultuur

Het Tjeukemeer is het grootste binnenwater van Friesland. Het ligt in het zuiden van het Friese merengebied. Hier komen jaarlijks duizenden watersportfans genieten van al het moois dat deze bijzondere regio te bieden heeft.

Lees verder >

Meest bijzondere museum van Friesland

Categorieën:ActiviteitenCultuur

Friesland heeft meer dan 100 musea. Daarbij zitten een aantal heel bijzondere zoals het Scheermuseum in Workum, het Kaatsmuseum in Waadhoeke en het Schaatsmuseum in Hindeloopen. Toch is er een museum dat u zeker moet bezoeken bij een vakantie in een van de watervilla’s in Friesland. Dat is het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium in Franeker.

Lees verder >

Kerstvakantie vieren in een luxe villa in Friesland

Categorieën:Activiteiten

Weet u al wat u gaat doen in de kerstvakantie? De feestdagen zijn hét moment om met je familie of goede vrienden te genieten van een wel verdiende vakantie. Samen leuke dingen doen en lekker eten.

Kerst in een luxe vakantiehuis

Wat dacht u van een verblijf in een luxe Watervilla aan het Tjeukemeer in Friesland? Dat wordt genieten met het hele gezin van ruimte, rust en heel veel comfort!

Lees verder >