Vakantiehuis met privé sauna in Friesland

Als u op vakantie gaat in een van de watervilla’s aan het Friese Tjeukemeer dan kunt u gegarandeerd genieten van hoogstaande luxe en ongestoorde ontspanning in een riante villa aan het water. Dat wordt ontstressen in uw royale villa met steiger aan het water!

Tijdens een verblijf in een van de Watervilla’s kunt u prachtige fietstochten door de mooie omgeving maken. Misschien wilt u een bootje huren en heerlijk op het water ontspannen. Of even genieten in uw eigen sauna!

Waarom een vakantiehuis met sauna goed voor u is

Saunabezoek is goed voor uw lijf. Wij zetten de 5 grootste voordelen van een verblijf in de sauna op een rijtje

1. Saunabezoek zorgt voor een goede doorbloeding.

Als u een kwartiertje in de sauna doorbrengt, verwijden uw aderen en gaat uw hartslag met 50 tot 70 procent omhoog. De doorbloeding van uw lichaam wordt op die manier gestimuleerd en dat is goed voor hart en bloedvaten.

2. Sauna houdt uw huid gezond.

Door de sterke doorbloeding worden er meer voedingsstoffen naar uw huid gevoerd. Uw poriën gaan in de sauna open staan en door te zweten wordt de huid van binnenuit gereinigd.

3. Met een verblijf in de sauna verbetert uw afweersysteem.

Door de warmte van een sauna worden meer witte bloedcellen in uw lichaam aangemaakt. Daarmee wordt uw afweersysteem versterkt.

4. Sauna warmte bestrijdt pijn.

Spier- en gewrichtspijn nemen duidelijk af als u regelmatig een sauna bezoekt. Vermoeide, vastzittende en verzuurde spieren kunnen bovendien makkelijker herstellen door de warmte van de sauna.

5. In de sauna verbetert uw ademhaling.

Als u last heeft van astma, verkoudheid of bronchitis kan een bezoek aan de sauna wonderen doen. Slijmvliezen worden soepeler en vastzittend slijm raakt los. Uw ademhaling zal zich verbeteren en daarmee uw hele conditie.

Huur een huis met een sauna

Vrijwel alle villa’s op het park hebben een eigen Finse sauna. Zo kunt u op ieder moment dat u dat wilt genieten van de weldadige warmte van uw eigen sauna.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal