Vakantiehuis met privé sauna in Friesland

Als u op vakantie gaat in een van de watervilla’s aan het Friese Tjeukemeer dan kunt u gegarandeerd genieten van hoogstaande luxe en ongestoorde ontspanning in een riante villa aan het water. Dat wordt ontstressen in uw royale villa met steiger aan het water!

Tijdens een verblijf in een van de Watervilla’s kunt u prachtige fietstochten door de mooie omgeving maken. Misschien wilt u een bootje huren en heerlijk op het water ontspannen. Of even genieten in uw eigen sauna!

Waarom een vakantiehuis met sauna goed voor u is

Saunabezoek is goed voor uw lijf. Wij zetten de 5 grootste voordelen van een verblijf in de sauna op een rijtje

1. Saunabezoek zorgt voor een goede doorbloeding.

Als u een kwartiertje in de sauna doorbrengt, verwijden uw aderen en gaat uw hartslag met 50 tot 70 procent omhoog. De doorbloeding van uw lichaam wordt op die manier gestimuleerd en dat is goed voor hart en bloedvaten.

2. Sauna houdt uw huid gezond.

Door de sterke doorbloeding worden er meer voedingsstoffen naar uw huid gevoerd. Uw poriën gaan in de sauna open staan en door te zweten wordt de huid van binnenuit gereinigd.

3. Met een verblijf in de sauna verbetert uw afweersysteem.

Door de warmte van een sauna worden meer witte bloedcellen in uw lichaam aangemaakt. Daarmee wordt uw afweersysteem versterkt.

4. Sauna warmte bestrijdt pijn.

Spier- en gewrichtspijn nemen duidelijk af als u regelmatig een sauna bezoekt. Vermoeide, vastzittende en verzuurde spieren kunnen bovendien makkelijker herstellen door de warmte van de sauna.

5. In de sauna verbetert uw ademhaling.

Als u last heeft van astma, verkoudheid of bronchitis kan een bezoek aan de sauna wonderen doen. Slijmvliezen worden soepeler en vastzittend slijm raakt los. Uw ademhaling zal zich verbeteren en daarmee uw hele conditie.

Huur een huis met een sauna

Vrijwel alle villa’s op het park hebben een eigen Finse sauna. Zo kunt u op ieder moment dat u dat wilt genieten van de weldadige warmte van uw eigen sauna.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Markten in Friesland

Categorieën:ActiviteitenCultuur

Overweegt u een vakantie in een van onze watervilla’s in Friesland? Dan kunt u veel ondernemen in de buurt. hoeft u zich geen dag te vervelen. De provincie Friesland zit bomvol mogelijkheden voor leuke activiteiten en de leukste uitjes!

Een van de favoriete activiteiten voor veel vakantiegangers is een bezoekje aan een markt. In Friesland worden, zowel in de zomer als in de winter, veel gezellige markten georganiseerd.

Lees verder >

Op avontuur in de natuur

In het Natuurmuseum Fryslân komen jong en oud alles te weten over de natuur. Dit museum in Leeuwarden trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers en heeft een bijzondere vaste inrichting met als absolute favoriet de OnderWaterSafari.

Lees verder >

Daarom naar de Friese meren

Categorieën:NatuurNieuws

Friesland is een waterrijke provincie. Friesland bestaat uit net zoveel water als land. In totaal vindt u in Friesland maar liefst 15.000 hectare (dat zijn 30.000 voetbalvelden) aan meren, rivieren en kanalen. Voor de watersporters zijn er in Friesland ruim 200 jachthavens en in het merengebied, in het zuidwesten en midden van de provincie, zijn maar liefst 35 officiële meren te vinden! Bent u nog verbaasd dat Friesland dé watersportregio van Europa is?

Lees verder >