Met twee gezinnen een luxe vakantiehuis in Friesland huren

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis in Friesland? Wilt u met twee gezinnen genieten in een luxe villa aan het water? Neem dan een kijkje bij onze watervilla’s aan het Tjeukemeer.

Gezellig samen er op uit

We zijn tegenwoordig drukker dan ooit. Werk, familie, vrienden, hobby’s …. Soms ziet u uw vrienden of familie vaker op social media dan in het echte leven. Hoog tijd om samen met een ander gezin een luxe, grote villa in Friesland te huren.

Echt aandacht voor elkaar

Tijdens zo’n verblijf in een groot huis leer je elkaar echt weer even kennen. Bijpraten met elkaar, samen een borrel drinken en gezellig met elkaar koken. De luxe vakantievilla’s van Watervilla’s Friese Meren zijn van alle gemakken voorzien.

Echte luxe in een grote villa

De grootste villa’s op het park zijn voorzien van 5 of zelfs 6 slaapkamers, 3 badkamers en zelfs een eigen infrarood sauna. De keuken in deze huizen is voorzien van een 6-pits inductie kookplaat, combimagnetron, Nespresso apparaat en diverse apparatuur waaronder natuurlijk een vaatwasser. Vanuit de riante woonkamer heeft u via schuifdeuren toegang tot een groot terras aan het water.

Unieke omgeving

De grote villa’s op dit kleinschalige park liggen op een unieke, rustige locatie in Delfstrahuizen aan het Tjeukemeer. Het Friese merengebied is uniek in Europa en is een paradijs voor liefhebbers van watersport. De huizen zijn onder architectuur gebouwd en staan op grote kavels, allemaal aan het water. U verblijft hier centraal in Friesland en in de omgeving is genoeg te doen. Rond het Tjeukemeer kunt u ook heerlijk uit eten. De villa’s worden trouwens niet verhuurd aan jongeren of sportverenigingen.

Boek uw grote huis in Friesland op tijd

Grote vakantiehuizen zijn gewild. Vooral tijdens weekends in het voorjaar en najaar en rond feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud en Nieuw worden grote huizen lang van te voren geboekt.

Wilt u – samen met een ander gezin - een paar dagen genieten in een groot, luxe vakantiehuis in Friesland? Zorg dan dat u op tijd boekt!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal