Kerstvakantie vieren in een luxe villa in Friesland

Weet u al wat u gaat doen in de kerstvakantie? De feestdagen zijn hét moment om met je familie of goede vrienden te genieten van een wel verdiende vakantie. Samen leuke dingen doen en lekker eten.

Kerst in een luxe vakantiehuis

Wat dacht u van een verblijf in een luxe Watervilla aan het Tjeukemeer in Friesland? Dat wordt genieten met het hele gezin van ruimte, rust en heel veel comfort!

Vijf tips voor Kerst in een van de Watervilla’s

Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf heerlijk gaan wandelen in de omgeving, een mooie rondrit maken langs de Friese elf steden of zo’n mooie historische stad als Leeuwarden, Sneek of Harlingen ontdekken.

Maar de vraag is of u uw luxe Watervilla tijdens de feestdagen nog wel uit wilt! Wij geven u vijf goede redenen om lekker in uw Watervilla te blijven tijdens de kerst.

1 Lekker koken
De keukens van de Watervilla’s zijn uitzonderlijk goed uitgerust. Zo beschikt u naast een complete keukeninventaris over 5 inductie kookplaten, een oven, vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat en een citruspers.

2 Spelletjes doen
Bijna iedereen vindt het heerlijk om een ouderwets spelletje te doen. De riante tafel in de woonkamer van de watervilla’s nodigt uit om met zijn allen een gezellig potje te dammen, schaken, ganzenborden of Monopoly te spelen!

3 Lezen voor de haard
De Watervilla’s zijn bijna allemaal voorzien van een sfeervolle gashaard. Heerlijk om de stoelen rond de haard te schuiven en met een dik boek en een goed glas wijn van de dag te genieten.

4 Genieten van privé wellness
Wat is er fijner om een koude dag in de kerstvakantie uw Finse sauna, stoomcabine of jacuzzi op te stoken en te genieten van de weldadige warmte van uw privé wellness. Een aantal huizen heeft zelfs een sunshower. Kijk bij de beschrijving van de individuele villa’s welke wellness voorzieningen er zijn.

5 Samen met vrienden en familie
De luxe watervilla’s zijn er in verschillende uitvoeringen. De kleinste villa heeft vier slaapkamers, maar er zijn ook uitvoeringen met vijf slaapkamers of zelfs zes slaapkamers. Ruimte genoeg dus voor de buren, vrienden, opa en oma….

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal