Activiteiten

Kerstvakantie vieren in een luxe villa in Friesland

Categorieën:Activiteiten

Weet u al wat u gaat doen in de kerstvakantie? De feestdagen zijn hét moment om met je familie of goede vrienden te genieten van een wel verdiende vakantie. Samen leuke dingen doen en lekker eten.

Kerst in een luxe vakantiehuis

Wat dacht u van een verblijf in een luxe Watervilla aan het Tjeukemeer in Friesland? Dat wordt genieten met het hele gezin van ruimte, rust en heel veel comfort!

Lees verder >

De leukste tips voor een dagje Leeuwarden

Categorieën:ActiviteitenCultuur

Leeuwarden is de hoofdstad en grootste stad van Friesland. De start- en finishplaats van de Elfstedentocht heeft een prachtige oude binnenstad met maar liefste 671 Rijksmonumenten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de Romeinse tijd. Het centrum van Leeuwarden is sfeervol en opvallend groen.

Lees verder >

Feestje in Friesland?

Zin in een feestje? In Friesland worden het hele jaar door de leukste evenementen georganiseerd. Natuurlijk spelen veel van de leukste feestjes zich in of op het water af. Denk aan het wereldberoemde skûtsjesilen, de Sneekweek of het NK Fierljeppen. Maar ook in de winter is er in Friesland van alles te beleven. Neem maar eens een kijkje in het Kameleondorp in de winter of duim – met ons – voor het terugkeren van de Friese Elfstedentocht.

Lees verder >

Met de hond naar Friesland

Een vakantiehuis is de ideale accommodatie als u met uw hond op vakantie gaat. Uw hond heeft de ruimte, kan lekker naar buiten in de tuin of op het terras. 

Lees verder >

Op avontuur in de natuur

In het Natuurmuseum Fryslân komen jong en oud alles te weten over de natuur. Dit museum in Leeuwarden trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers en heeft een bijzondere vaste inrichting met als absolute favoriet de OnderWaterSafari.

Lees verder >

Meest bijzondere museum van Friesland

Categorieën:ActiviteitenCultuur

Friesland heeft meer dan 100 musea. Daarbij zitten een aantal heel bijzondere zoals het Scheermuseum in Workum, het Kaatsmuseum in Waadhoeke en het Schaatsmuseum in Hindeloopen. Toch is er een museum dat u zeker moet bezoeken bij een vakantie in een van de watervilla’s in Friesland. Dat is het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium in Franeker.

Lees verder >

In de zomer naar Friesland op vakantie

Categorieën:ActiviteitenNatuur

Gaat u deze zomer in Nederland op vakantie? U heeft groot gelijk. Liefhebbers van zon en water kiezen daarbij steeds vaker voor Friesland. Afgelopen jaar werden in Friesland meer dan 1,4 miljoen korte en langere vakanties doorgebracht. 

Lees verder >

Waarom vissen zo fijn is

Categorieën:ActiviteitenNatuur

We zijn drukker dan ooit tegenwoordig. Dagelijks een volle agenda op het werk en in de vrije tijd zorgen we er graag voor dat we genieten met vrienden en familie. Natuurlijk willen we dat binnen het gezin alles op rolletjes loopt. Tussen het wegbrengen van de kids naar de sportclub, het doen van boodschappen en het opruimen van het huis hebben ook een goed gesprek met onze partner. 

Lees verder >

Shoppen in Friesland; de beste tips

Categorieën:ActiviteitenCultuur

Een vakantie in Friesland is heerlijk veelzijdig. ’s Morgens genieten van een zeiltocht op de meren of een mooie wandeling of fietstocht door de natuur en ’s middags lekker rondstruinen in een van de gezellige Friese stadjes en dorpen. Want ook liefhebbers van winkelen en een kopje koffie in een sfeervol café komen in Friesland aan hun trekken. Wij geven drie mooie voorbeelden.

Lees verder >

Pagina's