Augustus

Augustus is het hoogtepunt van de zomer en daarom onze favoriete maand om op vakantie te gaan! Van de tropische temperaturen die deze maand zo prettig maken kan je pas echt genieten als je aan het water zit. En dus: op naar de Friese Meren!

Bij Vakantieresort Watervilla’s aan het Tjeukemeer beleven jullie gegarandeerd een heerlijke zomer. Op ons park zul je ultiem genieten van de rust in Friesland, van prachtige vergezichten over het water en van een luxe vakantievilla. Je kan het mooie meer natuurlijk per boot verkennen, een fietstocht maken naar één van de leuke dorpjes in de omgeving, of een dagje cultuur snuiven in Leeuwarden of Sneek. Als je liever thuisblijft geniet je van de luxe voorzieningen van je watervilla’s. Geniet lekker van de sauna, jacuzzi of sunshower. Zoveel variatie in een vakantie, heerlijk toch?

Zie jij het ook wel zitten om een luxe vakantie te vieren aan de Friese Meren? Bij Vakantieresort Watervilla’s beleven jij en je gezin gegarandeerd de tijd van je leven. Vakantiekriebels? Boek dan hieronder!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal